Top - Lux Bt. Ház - Lakás - Panellakás Fürdőszoba Felújítás

 

 

 

 

Felújítás szerződött áron, kiváló minőségben, határidőre, garanciával.              

 

Üdvözöljük kedves érdeklődő a Top - Lux Bt. honlapján!

Ház - Családi ház - Lakás - Panellakás Fürdőszoba Felújítás.

Szeretné tudni mennyibe kerülne, ha megrendelné? Telefonáljon segítünk Önnek elképzelései megvalósításában. Kérjen tőlünk tanácsot, felmérést, ingyenes árajánlatot! A felújítás költségei a fürdőszoba nagyságától, a jelenlegi állapottól és az Ön igényeitől, anyagi lehetőségeitől függnek. Nagyobbat szeretne? Kisebbet szeretne? Luxusra vágyik? Egyedi megoldást szeretne? "Top- lux", jók vagyunk az egyszerű és a  luxus megoldásokban is.

Bontás és törmelék elszállítás.

Fürdőszoba bútor, fürdőkád, zuhanyozó, mosdó, WC, villany vagy gáz melegítő, bojler és minden más szerelvény bontása. Aljzatburkolat, fali csempe, szükség szerint vakolat bontása. Villamos hálózat lebontása. Munkadíj: 1.000 Ft/óra
Konténeres törmelék szállítás: 8.000 - 16.000 Ft

Épületgépészet:

Hideg - meleg, szennyvíz csővezetékek cseréje vízmérő óráig. Fürdőkád, zuhanyozó, mosdó, WC, mosógép, villany vagy gáz melegítő, bojler csatlakozások kiépítése, szerelvényezés, felszerelés.
Munkadíj: 2.000 Ft/óra
Anyag költség: 10.000 - 30.000 Ft

Villanyszerelés:

Szellőző ventilátor, hősugárzó, mosógép, világítás, fali csatlakozók, kapcsolók kiépítése. Munkadíj: 3.000 Ft/óra

Burkolás:

Aljzat készítés, kiegyenlítés, padló burkolás, fugázás, szegélyezés. Fali vakolat készítés, csempézés, tömítés, szilikonozás, elvédők, szerelvények beépítése. Munkadíj: 2.000 Ft/óra
Anyag költség: 10.000 - 40.000 Ft/m
2

Berendezések szerelése:

Fürdőkád, zuhanyfülke, mosdó, tusoló, WC, bidé, pisuár, csaptelepek, pipereszekrény, alsó szekrény, tükör, hősugárzó, bojler, egyedi készítésű bútorok szerelése.
Munkadíj: 2.000 Ft/óra.
Anyag költség: 10.000 - 100.000 Ft.

Egyedi fürdőszoba bútorok

Megtervezzük, elkészítjük és beszereljük az Ön igényének, elképzelésének és költség keretének megfelelő fürdőszoba bútorokat.
Kérjen erre külön árajánlatot!

Festés mázolás:

Mennyezet, szabad falfelületek festése, ajtó, radiátor mázolása.
Munkadíj: 2.000 Ft/óra. Anyag költség: 2.000 - 5.000 Ft/m2

Tervezze meg fürdőszobáját

A színek kiválasztása
Nagyon fontos, hogy már a tervezési szakaszban határozott elképzelése legyen arról, milyen színeket is szeretne a fürdőszobába. A színek borzasztóan meghatározóak lehetnek a felújítás során. Alább olvasható némi iránymutatás a kiválasztást illetően.
Kis fürdő: Próbálkozzon hideg színekkel. Ezek ugyanis optikailag tágítják a teret, a meleg színek ugyanakkor kicsinyítik. Ha a mennyezetet hidegebb színre festi, mint a falakat, a helyiség magasabbnak fog tűnni a valódi méreteinél.
Nagy fürdő: Itt bármely szín megfelel, de az intenzívebb színek igazán nagyszerű helyiséggé varázsolhatják a teret megfelelő kontrasztok választása esetén. A meleg színek meghittebbé teszik a nagy fürdőszobát.
Fényes felület: Fényes felületnél a színek még élénkebbé teszik a felületeket azáltal, hogy visszaverik a fényt.
Matt felület: Mivel a matt felület elnyeli a fényt, ilyenkor a felület sápadtabbnak, kevésbé intenzívnek hat.
Fürdőszobai felületek
A fürdőszobapultok és piperebútorok nagy döntést jelentenek, és alapjaiban határozzák meg a fürdő hangulatát. Jól meg kell tervezni, nem árt, ha kikéri a vállalkozó véleményét a különböző anyagokkal kapcsolatban. Olyat válasszon, amely igényeinek és pénztárcájának egyaránt megfelel. Lehet, hogy a gránitból vagy márványból készült pult csodálatos, de ha Ön ár érzékeny, akkor munkapult vagy porcelán sokkal inkább javasolható.

Piperebútorok

A piperebútorok minden fürdőszobában fontos szerepet töltenek be. Sokféle kapható belőlük.

Mosdókagylók

Sokféle mosdókagyló kapható különböző formákban és méretekben. Van beépíthető és magában álló is.

Fürdőszobai üvegmozaikok

A fürdőszobai üvegmozaik kiváló lehetőséget nyújt, hogy színt és mintázatot vigyünk a fürdőszoba falára. Jól tűri a nedvességet és könnyen tisztítható. Üvegből vagy kerámiából készülnek, jól harmonizáltatható a piperepolcokkal és a pulttal is, és egészen egyedi arculat is készíttethető. Mutassa meg bátran kreativitását az üvegmozaik megtervezésével!

Fürdőszoba padlója

A legtöbben úgy gondolják, hogy a fürdő a leginkább használatba vett részei a csövek, pedig a padló az. A megfelelő padló kiválasztása sok mindentől függ. Mekkora lesz benn a forgalom? Mennyi pénzt tud rá költeni? Mennyire kemény a kiválasztott padló? Melyik a leginkább vízhatlan? Milyen stílusok között lehet választani? Mekkora felületet kell burkolni a fürdőben?

Fürdőkádak és zuhanyok

Népszerűek a hagyományos magában álló kádak, jacuzzik, a sok extrával felszerelt zuhanykabinok. Hagyományos fürdőkádak. Sokféle stílusú és anyagú kád kapható, akrilból, porcelánból, öntött vasból, kerámiából, márványból egyaránt.

Jacuzzi kádak

Ezek a kádak nagyszerűek, ha a tisztálkodást élményfürdővé akarja változtatni. Sokféle lehetőség közül lehet választani, a legnépszerűbbek az air jet (levegőbefújásos) masszázskádak. Ezek a kádak elektromos kapcsolatot igényelnek, lévén motorral felszereltek, és a beépítésükhöz komoly szakértelem szükséges.

Zuhanykabinok

Kis helyigényük miatt nagyon népszerűek. Sok fürdőszobába kád és zuhanykabin is be van építve. Ha kevés a hely, akkor mindenképp az utóbbi ajánlott. A zuhanypanellel, beülővel ellátott kabinok már jelentősen megnövelik nemcsak a fürdőnek, de magának a lakásnak az értékét is. A kád és a zuhany beépítésénél néhány dolgot figyelembe kell venni. A legfontosabb kérdés a csövek. A vízhatlanság és a nedvességzáró réteg megfelelő kialakítása alapkövetelmény. Amikor régi kádat, zuhanykabint vagy csempét távolít el, fel kell készülni extraköltségekre. Ilyenkor gyakori a vízkár, és ha nem megfelelő anyagokat használtak a korábbi munkálatok során (pl. gipszkartont tégla helyett), akkor jelentősen növekedhetnek a költségek.

Szeretnénk ha elégedett lenne velünk!

A megrendelt munkát gyakorlott szakemberek végzik, korszerű gépeket és technikákat alkalmazva. Munkájukat, a beépített anyagok minőségét, a határidők betartását műszaki ellenőr felügyeli.

Cégadatok:

    Top-Lux Bt.
    7351 Máza
    Úttörő utca 7
    Mobil: +36 30 509 0558
    e-mail:
toplux2006@gmail.com
    Adószám: 22261478-2-02
    Cégjegyzékszám: 02-06-072955

 

Lapozás:

 

    Vállaljuk
   
Magunkról
   
Árak
   
Árajánlatok
   
Anyagok
   
Referencia
   
Lakásfelújítás
   
Iroda felújítás
   
Nyaraló felújítás
   
Fürdőszoba felújítás
   
Konyha felújítás
    Hőszigetelés
 

 

Ingyenes:

    Helyszíni felmérés.
    Árajánlat készítés.
    Tanácsadás.
    Anyagok házhoz szállítása.
    Felújítás utáni takarítás.

 

Ház - Lakásfelújítás:

Top-Lux Bt. Ház Felújítás

 

Top-Lux Bt. Lakásfelújítás

 

Top Lux Bt. Referencia

 

Top-Lux Bt. Régebbi Referencia

 

Top-Lux Bt. Felújítás Árak

 

Üzlet - Iroda Felújítás