Top - Lux Bt. Ház - Családi ház - Konyha Felújítás - Pécs - Baranya

 

 

 

 

Felújítás szerződött áron, kiváló minőségben, határidőre, garanciával.              

 

Üdvözöljük kedves érdeklődő a Top - Lux Bt. honlapján!

Top - Lux Bt. Konyha Felújítás

Szeretné tudni mennyibe kerülne? Segítünk Önnek. Kérjen tanácsot, kérjen ingyenes árajánlatot! Ha felújít, dolgoztasson velünk, mert a Top-Lux Bt -vel biztosan jól jár.

Étkező - Ebédlő - Amerikai konyha.

Vállaljuk az étkező, ebédlő átalakítását, bővítését, falak bontását, áthelyezését, amerikai típusú konyha kialakítását. Egyedi bútorok, asztalok, székek, bárszekrény, bárpult tervezését, legyártását és beszerelését.

Konyha felújítás költségei.

Felújítás költségei a konyha nagyságától, a jelenlegi állapottól és az Ön elképzeléseitől függnek. Egyedi igényeit is ki tudjuk elégíteni! Topon vagyunk a luxus megoldásokban.

Bontás és törmelék elszállítás.

Konyha bútor, mosogató, és minden más elavult eszköz, szerelvény bontása. Aljzatburkolat, fali csempe, szükség szerint vakolat bontása. Villamos hálózat lebontása. Munkadíj: 1.000 Ft/óra
Konténeres törmelék szállítás: 8.000 - 16.000 Ft

Épületgépészet:

Hideg - meleg vízvezetékek cseréje vízmérő óráig. Szennyvíz vezetékek cseréje. Munkadíj: 2.000 Ft/óra
Anyag költség: 10.000 - 30.000 Ft

Villanyszerelés:

Páraelszívó ventillátor, konyhai robotgépek, mosogatógép, hűtőszekrény, világítás, hangulat világítás, fali csatlakozók, kapcsolók kiépítése.
Munkadíj: 3.000 Ft/óra.
Anyag költség: 5.000 - 10.000 Ft

Burkolás:

Aljzat készítés, kiegyenlítés, padló burkolás, fugázás, szegélyezés. Fali vakolat készítés, csempézés, tömítés, szilikonozás, elvédők, szerelvények beépítése. Munkadíj: 2.000 Ft/óra
Anyag költség: 10.000 - 40.000 Ft/m
2

Egyedi konyha, étkező, ebédlő bútorok.

Megtervezzük, elkészítjük és beszereljük az Ön igényének, elképzelésének és költség keretének megfelelő bútorokat. Kérjen erre külön árajánlatot!

Festés mázolás:

Mennyezet, szabad falfelületek festése, ajtó, radiátor mázolása. Munkadíj: 2.000 Ft/óra. Anyag költség: 2.000 - 5.000 Ft/m2

Lakberendezés és felújítási javaslatok konyhába

A családi konyha barátságos, vidám, ugyanakkor bírnia kell a mindennapos használatból eredő igénybevételt (hőmérséklet-ingadozás, pára, kiömlő étel, ital, leesett eszközök)

Konyha fala:

A megfelelő festék lehet olajbázisú, vagy műgyanta emulzió. Az átfestés a falak átváltoztatásának olcsó és hatékony módszere. Az előkészítő terület lehet fehér, az étkező viszont színes, laza – például sárga, víz zöld. Ha világos helyiséget szeretnénk, akkor a falak és a mennyezet legyen fehér, krémszínű, amit élénkítsünk vidám színű kiegészítőkkel. A kő és króm kifejezetten csillogóvá varázsolja a családi konyhát.
Használható még műgyanta alapú tapéta és természetesen csempe. A mosogató és főzőlapok mögé kifejezetten ajánlott a csempe.

Konyha padlóburkolat:

A legfontosabb tulajdonsága, hogy kopásálló, könnyen tisztítható.
Kő és járólap – terrakotta, terméskő, kerámialap. Ha kisgyerekek is vannak a családban, akkor célszerű lágyabb padlóburkolatot választani, például linóleum. Ma már rendkívül nagy választékban kapható. Választhatunk parafa, gumi és PVC burkolatot is. A fa szintén jól mutat a konyhában, pl. hajópadló.

Konyha világítás:

Helyi világítást ad a munkalap fölött elhelyezett és díszléccel eltakart fénycső, ami egyrészt árnyékmentes világítás ad, másrészt háttérvilágításként is szolgálhat. Az általános világítást adhatják halogénlámpák. Minden erre alkalmas világítótesthez szereljünk fel fényerő szabályozós kapcsolót.

Szolgáltatásaink

Bontás törmelék elszállítás. Nyílászárók (ajtók, ablakok) cseréje. Külső, belső felület burkolás. Hideg és melegburkolás. Gipszkarton és álmennyezet készítés. Kőműves, beton és vasbeton munkák. Lakatosmunkák. Faipari munkák. Egyedi bútorok készítése.
Parkettázási munkák. Szobafestés, tapétázás, mázolás lazúrozás. Villanyszerelés, víz, - gáz, - fűtésszerelés. Ács, tetőfedő és bádogos munkák. Gépészet: víz, csatorna. Homlokzati szigetelés és színezés. Szellőzés és klíma szerelés. Hőszigetelés.

Szeretnénk ha elégedett lenne velünk!

A megrendelt munkát gyakorlott szakemberek végzik, korszerű gépeket és technikákat alkalmazva. Munkájukat, a beépített anyagok minőségét, a határidők betartását műszaki ellenőr felügyeli.

Cégadatok:

    Top-Lux Bt.
    7351 Máza
    Úttörő utca 7
    Mobil: +36 30 509 0558
    e-mail: toplux2006@gmail.com
    Adószám: 22261478-2-02
    Cégjegyzékszám: 02-06-072955

 

Lapozás:

 

Ingyenes:

    Helyszíni felmérés.
    Árajánlat készítés.
    Tanácsadás.
    Anyagok házhoz szállítása.
    Felújítás utáni takarítás.

 

Ház - Lakásfelújítás:

Top-Lux Bt. Ház Felújítás

 

Top-Lux Bt. Lakásfelújítás

 

Top Lux Bt. Referencia

 

Top-Lux Bt. Régebbi Referencia

 

Top-Lux Bt. Felújítás Árak

 

Üzlet - Iroda Felújítás