Top - Lux Bt. Lakásfelújítás - Pécs - Baranya

 

 

 

 

Felújítás szerződött áron, kiváló minőségben, határidőre, garanciával.              

 

Üdvözöljük kedves érdeklődő a Top - Lux Bt. honlapján!

Lakásfelújítás

Teljeskörű  lakásfelújítás menete - lépései

Lakásfelújításkor  nem  a több évtizedes, eredeti  állapotot állítjuk vissza, hanem a megrendelő igényeihez alakítjuk át a lakást. Egy emeletes házi, több szintes lakótelepi, társasházi lakás felújításakor mindent felújíthatunk, átalakíthatunk kivéve azokat a berendezéseket, amelyek a többi lakással közösek. Ha ez mégis szükségessé válik meg kell szerezni az összes érintett lakó és az érintett hatóságok hozzájárulását. Ezek az úgynevezett közművek: hideg - melegvíz fővezetékek, szennyvíz elvezető rendszer, csapadékvíz vezetékek, szellőző csatornák, gázvezetékek, központi fűtés elemei, villamos és telekommunikációs hálózat, kaputelefon, őrző-védő biztonsági rendszer.

Munkaterület átadása - átvétele.

Munkaterület maga a lakás, amit a megrendelő teljesen kiürítve, munkavégzésre átad, a felújítási munkák befejezésekor pedig átvesz. A kivitelező a munkavégzés alatt felel a vagyonért az anyagokért, a munka mennyiségi és  minőségi elvégzéséért, a munkavégzés biztonságáért.

Bontási munkák

Teljekörű felújítás során mindent lebontunk egészen a váz szerkezetig, kivéve a főfalakat, tartó falakat és  más statikai elemeket. A lebontott anyagokat és a bontási törmeléket elszállítjuk. Kibontjuk az összes nyílászárót, ajtókat ablakokat tokokat. Felszedjük a padlót, járólapokat, műanyag padlót, padlószőnyeget, parkettát, egészen az aljzat betonig vagy födém elemig. Eltávolítjuk a nem kívánt válaszfalakat. Leverjük a vakolatokat a fali burkolatokat egészen a falazásig vagy a nyers panel felületig. A menyezettel is hasonlóan járunk el. A megrendelővel közösen áttekintjük az így létrejött állapotot, szükség szerint módosítjuk a felújítási szerződést.

Lakóterek kialakítása

Válaszfalak áthelyezésével módosíthatjuk egyes helyiségek méretét, válaszfalak lebontásával lakótereket nyithatunk össze, válaszfal felhúzásával új lakóteret hozhatunk létre. Konyha, étkező vagy ebédlő kialakítása. Amerikai típusú konyha - nappali kialakítása. Hálószoba, gyerekszoba, gardrób szoba kialakítása. A falazási technológiával készült lakások esetében ezek az igények többsége megoldható, míg a panel lakásoknál, egy-két típust leszámítva lehetetlen.

Épületgépészet

Hideg - melegvíz mérő óráktól csővezetékeket építünk ki a felhasználási helyekig. Felszereljük a csőidomokat, fittingeket, elzáró szelepeket, csatlakozókat.
Elkészítjük a szennyvíz és elfolyó víz vezetékeket, csatlakozunk a fő hálózatra.
Központi fűtés felújítását a szolgáltatóval együttműködve végezzük el. Radiátor csere, szabályozó és elzáró szelepek cseréje, helyi fogyasztásmérők, megosztók felszerelése, csatlakozások kiépítése.
Gáz rendszeren történő felújítást jogosítvánnyal rendelkező szakemberünk végzi el.
Szellőző rendszer felújítása, csatlakozási helyek kialakítása.
Klíma berendezések csővezetékeinek szerelése.

Villanyszerelés

Minden villamos és egyéb vezetéket a falban rejtünk el. Villanyórától, az előre megtervezett nyomvonalakon a kábelcsatorna és a csatlakozási helyek részére kivéssük a falakat. Behelyezzük és rögzítjük a kábelcsatornákat, csatlakozó dobozokat, behúzzuk a vezetékeket. A híradástechnikai és belső felügyeleti rendszer számára külön készítjük el a kábelcsatornát. Vakolás, alapozás és festés után szereljük fel a villamos készülékeket, világító testeket, kapcsolókat, fali csatlakozókat. Energiatakarékos fogyasztók használatát javasoljuk.

Nyílászárók

Beszereljük és több ponton rögzítjük az ajtó, ablak tokokat: biztonsági bejárati ajtó, beltéri ajtók, ablakok, terasz vagy erkély ajtók. A falfestési munkák után feltesszük és beállítjuk az ajtó, ablak szárnyakat. Feltesszük a szegélyléceket, takaró léceket, kiegészítő, díszítő elemeket. Jól záródó, tartós, hő és hang szigetelést biztosító, energiát megtakarító nyílászárók használatát javasoljuk.

Burkolás

Minden szobában elkészítjük a szoba rendeltetésének megfelelő padló, fal és mennyezet burkolatokat. A konyhában, ebédlőben, fürdőszobában és a WC-ben víz, vegyszer, zsír álló, csúszás és kopás álló kerámia lapokat illetve mosható falfestékeket használunk. Az erkély vagy terasz padló burkolatát fagy álló kerámiából készítjük. A nappaliban, hálószobákban, gyerek szobában, előszobában lágy, meleg padló burkolatot készítünk. A falak dekorálását: festés, tapétázás, gipsz kartonozás, stukkózás, színek, stílus, kiegészítők kiválasztását a megrendelő igényei szerint végezzük el.

Egyedi szoba bútorok

Az előszobákba, közlekedőkbe a jó térkihasználás, rakodás céljából beépített szekrényeket készítünk és szerelünk. A konyhába, fürdőszobába, ebédlőbe, amerikai konyhába egyedi bútorokat, asztalokat, székeket, bárszekrényt, bárpultot tervezünk, gyártunk és beszerelünk.

Szerelési munkák

Felszereljük a központi fűtés elemeit.
Felszereljük a gáz készülékeket.
Felszereljük a klíma berendezés kültéri és beltéri készülékeit.
Konyhában beszereljük a vásárolt vagy egyedileg gyártott konyha bútorokat.
Fürdőszobában beszereljük a vásárolt vagy egyedileg gyártott fürdőszoba bútorokat.

Befejező munkák

A megrendelővel közösen ellenőrizzük minden rendszer, eszköz, készülék rendeltetés szerinti működését. Szükség szerint módosítjuk a beállításokat, kicseréljük a hibásan működő eszközt.
A felújított lakást gondosan kitakarítjuk, a törmelékeket, hulladékokat összeszedjük és elszállítjuk.
A felújított lakást a megrendelőnek átvételre felajánljuk.

Ház Felújítás - Családi Ház Felújítás - Lakásfelújítás

Kedvező áron vállaljuk minden ház, családi ház, lakás, panellakás, épület, üdülő, nyaraló, üzlet, iroda, intézmény teljes körű felújítását, átalakítását vagy bővítését. Elsősorban Pécs város, Baranya megye, Dunántúl területén, szerződött áron, kiváló minőségben, határidőre, garanciával.

Cégadatok:

    Top-Lux Bt.
    7351 Máza
    Úttörő utca 7
    Mobil: +36 30 509 0558
    e-mail:
toplux2006@gmail.com
    Adószám: 22261478-2-02
    Cégjegyzékszám: 02-06-072955

 

Lapozás:

 

    Vállaljuk
   
Magunkról
   
Árak
   
Árajánlatok
   
Anyagok
   
Referencia
   
Lakásfelújítás
   
Iroda felújítás
   
Nyaraló felújítás
   
Fürdőszoba felújítás
   
Konyha felújítás
    Hőszigetelés
 

 

Ingyenes:

    Helyszíni felmérés.
    Árajánlat készítés.
    Tanácsadás.
    Anyagok házhoz szállítása.
    Felújítás utáni takarítás.

 

Ház - Lakásfelújítás:

Top-Lux Bt. Ház Felújítás

 

Top-Lux Bt. Lakásfelújítás

 

Top Lux Bt. Referencia

 

Top-Lux Bt. Régebbi Referencia

 

Top-Lux Bt. Felújítás Árak

 

Üzlet - Iroda Felújítás