Top - Lux Bt. Üdülő - Nyaraló - Hétvégi ház Felújítás - Pécs - Baranya

 

 

 

 

Felújítás szerződött áron, kiváló minőségben, határidőre, garanciával.              

 

Üdvözöljük kedves érdeklődő a Top - Lux Bt. honlapján!

Üdülő, nyaraló, hétvégi ház felújítás

Szeretné üdülőjét, nyaralóját, hétvégi házát, présházát, garázsát felújítani, modernizálni, átalakítani? Vállalkozót, kivitelezőt keres? Top-Lux Bt. szívesen áll az Ön rendelkezésére. Kérjen ingyenes árajánlatot! Dolgoztasson velünk!

Üdülő Felújítás - Nyaraló Felújítás - Hétvégi Ház Felújítás

Vállaljuk minden  üdülő, nyaraló, hétvégi ház, présház, garázs,  teljes körű felújítását, átalakítását vagy bővítését.  Pécs város, Baranya megye, nagyobb értékű megrendelés esetén Dunántúl, Balaton területén, szerződött áron, kiváló minőségben, határidőre, garanciával.

Top-Lux Bt. - Velünk biztosan jól jár!

A Top-Lux Bt. nagy tapasztalattal rendelkezik nem csak városi és kertes családi házak, sorházak, panellakások, irodák, intézmények, hanem üdülők, nyaralók, felújításában, átalakításában és bővítésében is.

Ház Felújítás? Nyaraló felújítás? Mindenre találunk megoldást!

Ha házát, üdülőjét, nyaralóját bővítené, akkor vállaljuk az ehhez kapcsolódó kőműves munkákat: falak bontása, válaszfal építés, áthelyezés, betonozás, gipszkarton, gipszkartonozás, burkolás, lakás festés, festés mázolás, bádogos munkákat.
Ha családi házát, üdülőjét, nyaralóját felújítaná, akkor a homlokzatok javítását, hőszigetelés, tetőszigetelés, tetőtéri szigetelés kialakítását, vakolást elvégezzük.

Közkedvelt üdülő helyek Baranya megyében:

Abaliget - Harkány - Magyarhertelend - Máriakéménd - Orfű - Pécs - Siklós - Sikonda - Szigetvár - Villány

Szolgáltatásaink

Bontás törmelék elszállítás. Nyílászárók (ajtók, ablakok) cseréje. Külső, belső felület burkolás. Hideg és melegburkolás. Gipszkarton és álmennyezet készítés. Kőműves, beton és vasbeton munkák. Lakatosmunkák. Faipari munkák. Egyedi bútorok készítése.
Parkettázási munkák. Szobafestés, tapétázás, mázolás lazúrozás. Villanyszerelés, víz, - gáz, - fűtésszerelés. Ács, tetőfedő és bádogos munkák. Gépészet: víz, csatorna. Homlokzati szigetelés és színezés. Szellőzés és klíma szerelés. Hőszigetelés.

Befejezzük - Generál kivitelezés

Ha már rendelkezik szerkezet kész házzal vagy lakással, akkor a további munkálatokat bízza ránk, megoldjuk a generál kivitelezést.
Beépítjük nyílászáróit, melyek kérése szerint lehetnek műanyagból vagy bármilyen különleges fából.
Elvégezzük az épületgépészeti szerelést fűtéstől a csatornázásig.
Vállaljuk hidegburkolatok, melegburkolatok igényes és esztétikus lerakását, legyen az akár egy különleges faburkolat vagy gránitlap.
Eladás vagy bérbeadás előtti felújítás. Magasabb eladási ár, illetve bérleti díj elérése.
Házát, lakását, ingatlanát biztosan jobb áron tudja eladni vagy bérbe adni, ha az nem csak a felújítás látszatát kelti. Az új tetőszerkezet, a hőszigetelés, a ténylegesen újra cserélt villamos - és vízvezetékek, szaniterek, burkolatok, nyílászárók, fűtési rendszerek, a beépített klíma berendezések, stb. többlet értéket is képviselnek. Óriási különbség van az új és a javított között, amit az árban is érvényesíteni lehet.

Munkaterület átadása - átvétele.

Munkaterület maga a ház vagy a lakás, amit a megrendelő részlegesen vagy teljesen kiürítve, munkavégzésre alkalmas állapotban átad, a felújítási munkák befejezésekor pedig átvesz. A kivitelező a munkavégzés alatt felel a vagyonért az anyagokért, a munka mennyiségi és  minőségi elvégzéséért, a munkavégzés biztonságáért.

Hőszigetelés - Energia Megtakarítás - Költség Csökkentés

Vállaljuk családi háza komplett hőszigetelését, falak, födém, padlástér, nyílászárók cseréjét. Fűtési rendszerének felújítását, modernizálását vagy teljes cseréjét.

Tetőtér beépítés - utólagos tetőtér beépítése

Ha rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel és jóváhagyott kiviteli terv dokumentációval, akkor vállaljuk a kiviteli munkák elvégzését.

Ház bővítés menete - tervezés - engedélyeztetés - kivitelezés

Először meg kell terveztetni, majd engedélyt kell kérni a hatóságtól, ha az építményt, a házat bővíteni szeretné. Az építmény (ház) olyan felújítása, helyreállítása, átalakítása vagy korszerűsítése, amely a teherhordó szerkezetét érinti, a homlokzat jellegét megváltoztatja, illetőleg az építményben lévő önálló rendeltetési egységek (szobák) számának, rendeltetésének megváltoztatásával jár. Közművek létesítése kor. Melléképület építése csak bejelentés köteles. Épület tervezőket az Interneten találhat. Engedélyeztetést a Járási Hivatalok intézik. A Top - Lux Bt. vállalja a kiviteli munkák elvégzését.

Részleges felújítás

Részleges felújítás esetén a megrendelő igényei szerint végezzük el a kívánt felújítási korszerűsítési munkákat: Előszoba - Konyha - Ebédlő - Nappali - Hálószoba - Fürdőszoba - Gyerekszoba - Terasz - Lépcsők - Udvar.

Szeretnénk ha elégedett lenne velünk!

A megrendelt munkát gyakorlott szakemberek végzik, korszerű gépeket és technikákat alkalmazva. Munkájukat, a beépített anyagok minőségét, a határidők betartását műszaki ellenőr felügyeli.
Javasoljuk, hogyha felújít csináltasson meg mindent, mert ami lemarad az sokáig úgy is fog maradni!

 

Cégadatok:

    Top-Lux Bt.
    7351 Máza
    Úttörő utca 7
    Mobil: +36 30 509 0558
    e-mail:
toplux2006@gmail.com
    Adószám: 22261478-2-02
    Cégjegyzékszám: 02-06-072955

 

Lapozás:

 

    Vállaljuk
   
Magunkról
   
Árak
   
Árajánlatok
   
Anyagok
   
Referencia
   
Lakásfelújítás
   
Iroda felújítás
   
Nyaraló felújítás
   
Fürdőszoba felújítás
   
Konyha felújítás
    Hőszigetelés
 

 

Ingyenes:

    Helyszíni felmérés.
    Árajánlat készítés.
    Tanácsadás.
    Anyagok házhoz szállítása.
    Felújítás utáni takarítás.

 

Ház - Lakásfelújítás:

Top-Lux Bt. Ház Felújítás

 

Top-Lux Bt. Lakásfelújítás

 

Top Lux Bt. Referencia

 

Top-Lux Bt. Régebbi Referencia

 

Top-Lux Bt. Felújítás Árak

 

Üzlet - Iroda Felújítás