Top - Lux Bt. Ház - Családi ház - Üzlet - Iroda Felújítás - Pécs - Baranya

 

 

 

 

Felújítás szerződött áron, kiváló minőségben, határidőre, garanciával.              

 

Üdvözöljük kedves érdeklődő a Top - Lux Bt. honlapján!

Top - Lux Bt. Üzlet - Iroda Felújítás

Szeretné üzletét, irodáját, intézményi épületét felújítani, átalakítani, bővíteni? Vállalkozót, kivitelezőt keres? Top-Lux Bt. szívesen áll az Ön rendelkezésére. Kérjen ingyenes árajánlatot! Dolgoztasson velünk!

Üzlet Felújítás - Iroda Felújítás

Vállaljuk minden épület, üzlet-, iroda- raktár helyiség és a csatlakozó létesítmények: garázs, porta, udvar teljes körű felújítását, átalakítását vagy bővítését. Elsősorban Pécs város, Baranya megye, Dunántúl térségében szerződött áron, kiváló minőségben, határidőre, garanciával.

Intézmény Felújítás

Vállaljuk Kórházak - Gyermekvédelmi intézmények - Szociális intézmények - Közoktatási intézmények: Óvodák, Általános Iskolák, Középiskolák, Szakiskolák, Kollégiumok - Kulturális Intézmények teljes körű felújítását. Elsősorban Pécs város, Baranya megye, Dunántúl térségében szerződött áron, kiváló minőségben, határidőre, garanciával.

Üzlet Berendezés - Iroda Berendezés - Raktár Berendezés.

Vállaljuk az általunk felújított  üzlet-, iroda- raktár helyiségek és a csatlakozó létesítmények teljes körű berendezését. Lakberendezőnk megtervezi, beszerzi és telepíti az Ön elképzelésének megfelelő tárgyakat, bútorokat, berendezéseket.

Belsőépítészet

Belsőépítészet általában a fürdőszoba, konyha, nappali, étkező, hálószobabútorok, beépített szekrények, lépcsők, galériák, mennyezet és falburkolatok tervezését, beépítését vagy felújítását jelenti. Belsőépítészeti munkák alatt értjük például színházak, mozik, áruházak, szállodák lakosztályainak kialakítását, kereskedelmi cégek tárgyaló és bemutatótermeit, egyetemek, vállalatok konferencia-termeit, kávéházi berendezések építészeti kivitelezését. Az asztalosipar a bútorok gyártásával, intarziás parketták készítésével, valamint rekonstrukciós munkákkal is foglalkozik.

Top-Lux Bt. - Velünk biztosan jól jár!

A Top-Lux Bt. nagy tapasztalattal rendelkezik nem csak kertes családi házak, panellakások, üdülők, nyaralók, hanem intézmények, üzletek, irodák, raktár helyiségek felújításában, átalakításában, bővítésében is.

Szolgáltatásaink

Bontás törmelék elszállítás. Nyílászárók (ajtók, ablakok) cseréje. Külső, belső felület burkolás. Hideg és melegburkolás. Gipszkarton és álmennyezet készítés. Kőműves, beton és vasbeton munkák. Lakatosmunkák. Faipari munkák. Egyedi bútorok készítése.
Parkettázási munkák. Szobafestés, tapétázás, mázolás lazúrozás. Villanyszerelés, víz, - gáz, - fűtésszerelés. Ács, tetőfedő és bádogos munkák. Gépészet: víz, csatorna. Homlokzati szigetelés és színezés. Szellőzés és klíma szerelés. Hőszigetelés.

Részleges felújítás

Részleges felújítás esetén a megrendelő igényei szerint végezzük el a kívánt felújítási korszerűsítési munkákat: Előszoba - Konyha - Ebédlő - Nappali - Hálószoba - Fürdőszoba - Gyerekszoba - Terasz - Lépcsők - Udvar.

Ház bővítés menete - tervezés - engedélyeztetés - kivitelezés

Először meg kell terveztetni, majd engedélyt kell kérni a hatóságtól, ha az építményt, a házat bővíteni szeretné. Az építmény (ház) olyan felújítása, helyreállítása, átalakítása vagy korszerűsítése, amely a teherhordó szerkezetét érinti, a homlokzat jellegét megváltoztatja, illetőleg az építményben lévő önálló rendeltetési egységek (szobák) számának, rendeltetésének megváltoztatásával jár. Közművek létesítése kor. Melléképület építése csak bejelentés köteles. Épület tervezőket az Interneten találhat. Engedélyeztetést a Járási Hivatalok intézik. A Top - Lux Bt. vállalja a kiviteli munkák elvégzését.

Befejezzük - Generál kivitelezés

Ha már rendelkezik szerkezet kész házzal vagy lakással, akkor a további munkálatokat bízza ránk, megoldjuk a generál kivitelezést.
Beépítjük nyílászáróit, melyek kérése szerint lehetnek műanyagból vagy bármilyen különleges fából.
Elvégezzük az épületgépészeti szerelést fűtéstől a csatornázásig.
Vállaljuk hidegburkolatok, melegburkolatok igényes és esztétikus lerakását, legyen az akár egy különleges faburkolat vagy gránitlap.

Eladás vagy bérbeadás előtti felújítás. Magasabb eladási ár, illetve bérleti díj elérése.

Házát, lakását, ingatlanát biztosan jobb áron tudja eladni vagy bérbe adni, ha az nem csak a felújítás látszatát kelti. Az új tetőszerkezet, a hőszigetelés, a ténylegesen újra cserélt villamos - és vízvezetékek, szaniterek, burkolatok, nyílászárók, fűtési rendszerek, a beépített klíma berendezések, stb. többlet értéket is képviselnek. Óriási különbség van az új és a javított között, amit az árban is érvényesíteni lehet.

Energetikai Tanúsítvány - Ingatlan Zöld Kártya

Ha felújított lakását, házát, ingatlanát el kívánja adni vagy egy évet meghaladóan bérbe akarja adni, akkor szüksége lesz Energetikai Tanúsítványra, mert az adás-vételt, bérbeadást a törvények értelmében, csak ennek birtokában lehet lebonyolítani.
Javasoljuk: Pécs - 3D Építész Csoportot 7635 Pécs, Széchenyi tér 2.
06-20/3137-947, 06-20/9740-923, E-mail: pecsienergetika@gmail.com

Lakás Felújítási Hitel

Szeretné házát, lakását, ingatlanát felújítani? Hitelre van szüksége?
Javasoljuk a Dewind-Team Kft szolgáltatását. Felújítási hitel kalkulátor segítségével kiszámolhatja, milyen törlesztővel tudja felvenni hitelét!
Önnek nincs más dolga, mint a hitel kalkulátornak megadni, mekkora összeget szeretne felvenni jelzálog alapú felújítási hitelként, milyen futamidőre és a kalkulátor máris megmondja, várhatóan mekkora hiteltörlesztő mellett kaphatja meg a hitelt!

Szeretnénk ha elégedett lenne velünk!

A megrendelt munkát gyakorlott szakemberek végzik, korszerű gépeket és technikákat alkalmazva. Munkájukat, a beépített anyagok minőségét, a határidők betartását műszaki ellenőr felügyeli.

Cégadatok:

    Top-Lux Bt.
    7351 Máza
    Úttörő utca 7
    Mobil: +36 30 509 0558
    e-mail:
toplux2006@gmail.com
    Adószám: 22261478-2-02
    Cégjegyzékszám: 02-06-072955

 

Lapozás:

 

    Vállaljuk
   
Magunkról
   
Árak
   
Árajánlatok
   
Anyagok
   
Referencia
   
Lakásfelújítás
   
Iroda felújítás
   
Nyaraló felújítás
   
Fürdőszoba felújítás
   
Konyha felújítás
    Hőszigetelés
 

 

Ingyenes:

    Helyszíni felmérés.
    Árajánlat készítés.
    Tanácsadás.
    Anyagok házhoz szállítása.
    Felújítás utáni takarítás.

 

Ház - Lakásfelújítás:

Top-Lux Bt. Ház Felújítás

 

Top-Lux Bt. Lakásfelújítás

 

Top Lux Bt. Referencia

 

Top-Lux Bt. Régebbi Referencia

 

Top-Lux Bt. Felújítás Árak

 

Üzlet - Iroda Felújítás